BRIO 33312 Disney hercegnők kastély szett (33312)

BRIO 33312 Disney hercegnők kastély szett (33312)

39 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BRIO 33312 Disney hercegnők kastély szett (33312)

39 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás


Csatlakozz Aurora, Belle és Hamupipőke hercegnőkhöz egy mesebeli világban a 33312 Disney hercegnő kastély készlettel. Ez a bájos játékkészlet egy csodálatos hercegnőkastélyt, fából készült vonatpályákat, hercegnő vonatot vagonokkal, három Disney hercegnő karaktert és kiegészítőket tartalmaz.
Mindhárom hercegnőbarát, Hamupipőke hercegnő, Belle hercegnő és Csipkerózsika hercegnő, klasszikus ruhájukba öltöznek, amelyek csillogóan csillognak. Mássz fel a rózsaszín hercegnő vonatra, és kirándulj a varázslatos kastélyba. Nyissa ki a nagykaput, hogy a vonat bejusson a vár területére, és üdvözölje a hercegnőket.
Nyissa ki a kastélyt, mint egy babaházat, és fedezze fel az összes teret éneklésre, táncra és más kreatív karakteres játékra. Menjen fel a legmagasabb torony tetejére, hogy megnézze a csodálatos világot, majd csússzon le a csillogó kastélycsúszdán, hogy gyorsan visszatérjen a vonathoz egy új fantasztikus kalandhoz.
A 33312 Disney hercegnő kastély készlet 18 darabot tartalmaz:
1x Disney hercegnő kastély
9x fa sín
3x Disney hercegnő karakter
1x hercegnő vonat
2x vasúti kocsi
1x fa
1x jelző tábla

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.